Contact

Ons team is hier om u te helpen! We assisteren graag met het vinden van de voor u dichtstbijzijnde Royal Grace dealer of met het online vinden van de perfecte sieraden voor uw dagelijkse gebruik. Ook kunnen we u voorzien van alle gedetailleerde productinformatie of assisteren bij het selecteren van de de juiste maat. Bent u opzoek naar een geschenk dan bent u ook bij ons aan het juiste adres, alle artikelen worden geleverd met geschenkverpakking en op verzoek kunnen we deze ook feestelijk verpakken.

Royal Grace - Clarity BV

Hoofdkantoor
Postbus 8
1250 AA Laren (NH)
Tel.: +31 35 53 87 155
E-mail: sales@royalgrace.com

Contactformulier

  • * velden zijn verplicht.

 

Over het bedrijf

Clarity BV is een familiebedrijf wat is opgericht in 1977, de familie achter dit bedrijf is al voor de 4e generatie actief werkzaam in de diamant en sieraden branche. Onze passie voor het prachtige sieraden en diamantvak zit diep geworteld bij ons en uiteraard zijn wij lid van de internationale diamantbeurs te Amsterdam. Sinds de oprichting tot op heden maken wij beeldschone gouden sieraden gezet met diamant en daarnaast zijn wij gespecialiseerd het selecteren en verkopen van diamanten. Met onze rijke ervaring van de productie van gouden sieraden besloten wij in 2007 een bijzonder en luxe zilvermerk te ontwikkelen wat net zo een uitstraling moest krijgen als de gouden sierraden die wij al maakten echter wel voor een fractie van de prijs.. Dit is gelukt! Door het hoogwaardige productieproces van onze zilveren sieraden hebben ze een geweldige gelijkenis tot de gouden sieraden gezet met diamant.  Alle artikelen zijn volledig nikkelvrij, gerodineerd en met de hand of microscopisch gezet met schitterende Cubic Zirkonia. Uitmuntendheid, schoonheid, kwaliteit en last but not least een goede prijs; The Royal Grace Collection®. The Royal Grace Collection® is ontwikkeld met respect voor veel geweldige klassiekers.  Hoewel het anticiperen op kleur en ontwikkeling in vogue, blijft de collectie een toonbeeld van tijdloze schoonheid en is een ode aan eeuwige jeugd, royale pracht en genade; Royal en Graceful!

De collecties gouden juwelen gezet met diamant van Clarity BV zijn:

Clarity Collection, een zeer brede collectie met veel verschillende modellen ringen, oorbellen, armbanden allen leverbaar in 14 -en 18 karaats goud of platina gezet met diamant.
Diamonds by FMG, een collectie klassieke gouden groeibriljant sieraden waarmee eindeloos gespaard, ingeruild en aangevuld kan worden. 

Contact

Royal Grace - Clarity BV
Postbus 8
1250 AA Laren


Royal Grace Diamonds!

Royal Grace Diamonds!

Geplaatst op: 2017-07-19

In aanvulling op de zilver collectie met zirconia wordt dit najaar Royal Grace Diamonds geïntroduceerd; zilveren sieraden gezet met echte natuurlijke diamanten in plaats van zirconia! De diama...

Lees meer Meer nieuws
  • Zo blij met mijn oorbellen van Royal Grace, ik draag ze met veel plezier!

    Sabine Lagemann
Sabine Lagemann